Ik testte de beste dagcrème volgens de consumentenbond

18 Jan Door Beautytipsenmeer.nl

Iedereen zoekt naar de beste dagcrème die bij hun huidtype past. Maar elke huid is uniek. Volgens een test van de consumentenbond scoorden Lidl's Cien Q10 Anti-wrinkle Day Cream en Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème het beste. Omdat ik goede verhalen had gehoord over Eucerin verzorgingsproducten, besloot ik deze dagcrème zelf te testen. Hieronder deel ik mijn ervaringen in deze review.

Over mijn huid: dof, slap en lichte rimpels

Afgelopen maand ontving ik de Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème. Ik ben zeer selectief over de huidverzorging die ik op mijn gezicht aanbreng, omdat als het niet goed aanslaat, het veel inspanning en tijd kost om de huid terug te brengen naar zijn oorspronkelijke staat. Ik had eerder al ervaring met het merk, Eucerin is een betrouwbaar dermacosmetisch merk dat wordt aanbevolen door dermatologen en geschikt is voor gebruikers met een gevoelige huid.

De Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème helpt om een verzwakte huid te versterken op 5 cruciale gebieden: voorhoofd, oogcontouren, jukbeenderen, kaaklijn en hals, en tegelijkertijd de uitstraling en elasticiteit van de huid te verbeteren.

Ik heb het product ook gebruikt op mijn gezicht, hals en decolleté. Vergeet niet om de nek en het decolleté niet te verwaarlozen. Deze dagcrème bevat hyaluronzuur (hetzelfde ingrediënt dat wordt gebruikt in filler-injecties), maar op een veiligere, gemakkelijkere, pijnloze en niet-invasieve manier om de hydratatie van de huid te stimuleren en rimpels op te vullen. Het bevat ook klisplantenextract om de elasticiteit en stevigheid van de huid te verbeteren, plus lady distel plantenextract om de uitstraling van de huid te verbeteren.

Over de werking

Mijn eerste indruk van het product zal de verpakking zijn, want dat is het eerste wat we zien voordat we het product gebruiken. De verpakking van Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity is elegant en van hoge kwaliteit.

Ik gebruik deze dagcrème na reiniging en toning. Het wordt snel geabsorbeerd en houdt mijn huid vochtig, fluweelachtig en comfortabel zonder vettig of comedogeen te zijn. Daarna breng ik sunblock aan en pas ik mijn make-up aan.

Dit huidverzorgingsassortiment heeft een zintuiglijke geur en textuur die kalmerend is. Het product wordt snel geabsorbeerd en laat een comfortabele afwerking achter. Er is geen irritatie of huidproblemen ontstaan bij het gebruik van dit assortiment, dus het is geschikt voor mijn huid en werkt goed.

De Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème is rijker en werkt goed voor mijn droge en vochtarme huid. Na aanbrengen merkte ik dat mijn huid gehydrateerd en comfortabel aanvoelde, er was geen trekkerig of droog gevoel meer.

Het resultaat

Na een week gebruik begon ik verbetering te zien. Mijn huid zag er frisser en stralender uit wanneer ik wakker werd. In de derde en vierde week verbeterde de stevigheid van mijn huid en droge en fijne lijnen rond mijn ogen werden minder zichtbaar. Er was echter nog wel enige verbetering nodig voor de diepe rimpels in mijn nek.

Na gebruik van de Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème gedurende meer dan 4 weken, was mijn huid meer gehydrateerd, stralender en had een gladder textuur. Mijn wangen waren steviger en droge, fijne lijntjes waren minder zichtbaar, waardoor ik er ook jonger uitzag. Over het algemeen verbeterde mijn huid na gebruik van de crème.

Is deze beste dagcrème van de consumentenbond de moeite waard?

Als je op zoek bent naar een betaalbare anti-aging huidverzorgingslijn die zintuiglijk is en effectief, dan is de Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème een goede optie om te proberen. Na gebruik voldeed deze crème aan mijn verwachtingen, hoewel de diepe lijnen in mijn nek misschien meer tijd en aandacht nodig hebben voor verbetering.

Ik begrijp waarom deze moisturizer als beste dagcrème is uitgeroepen door de consumentenbond, het presteert op alle gebieden uitstekend en geeft zelfs beter resultaat dan een high-end merk.

De Eucerin Hyaluron-Filler reeks gebruiken

Eucerin heeft in de Hyaluron-Filler lijn meerdere producten uitgebracht naast de dagcrème, waardoor je de complete reeks kunt gebruiken en deze kunt toevoegen aan je standaard huidverzorgingsroutine. Hierdoor zullen de resultaten nog meer zichtbaar zijn. Als je geïnteresseerd bent, kan je de volgende volgorde aanhouden:

  • Reinig en tone je huid voor je huidverzorgingsproducten gebruikt
  • Breng de Eucerin Hyaluron-Filler Dagcrème 's ochtends aan op een goed gereinigd gezicht, hals en decolleté.
  • Breng de Eucerin Hyaluron-Filler Nachtcrème 's avonds aan op een goed gereinigd gezicht, hals en decolleté.
  • Gebruik het Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Serum tot twee keer per dag, voor of na je dag- of nachtverzorgingsproduct of meng het in de palm van je hand met het verzorgingsproduct en breng beide samen aan.
  • Breng de Eucerin Hyaluron-Filler Oogcontourcrème aan rond de ogen door voorzichtig met de ringvinger te deppen.