Top 6 beste mascara van Kruidvat

18 Jan Door Beautytipsenmeer.nl

We zijn ervan overtuigd dat sommige van de beste schoonheidsproducten niet veel hoeven te kosten. Omdat mascara zo persoonlijk is, willen we opties op een rijtje zetten die zowel effectief als betaalbaar zijn. Drogisterij-mascara's kunnen gemakkelijk concurreren met hun duurdere varianten. Volgens New York City make-upartiest en schoonheidsexpert Neil Scibelli, "heb ik altijd een drogisterij-mascara in mijn set". Veel van deze drogisterij-merken hebben het budget om uitgebreid te testen en te reformuleren. Hierdoor hebben we de beste opties onderzocht. Daaruit kwam de top 6 beste mascara's van Kruidvat, deze zijn ook te bestellen via Bol.com, omdat niet elk filiaal alle producten op voorraad heeft.

Lijst met de top 6 beste mascara van Kruidvat

1 – Beste mascara in het algemeen:

L’Oréal Paris Volumineuze Lash Paradise wasbare mascara

De L'Oréal Paris Volumineuze Lash Paradise wasbare mascara is een populaire keuze onder beauty-liefhebbers. De mascara is speciaal ontworpen om volume te geven aan de wimpers, dankzij een unieke vezelstok die veel product op de wimper vastpakt en afgeeft. De formule is waterdicht en blijft goed zitten, waardoor de mascara de hele dag blijft zitten zonder af te geven.

De mascara is ook wasbaar, wat betekent dat het gemakkelijk af te nemen is met warm water en een milde reinigingsmiddel. Dit maakt het een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een mascara die gemakkelijk te verwijderen is zonder dat er gebruik gemaakt hoeft te worden van oogmake-upremovers.

Met de L'Oréal Paris Volumineuze Lash Paradise wasbare mascara, kun je verwachten dat je wimpers er vol, gedefinieerd en gezwollen uitzien. Het is een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een volumineuze en wasbare mascara die de hele dag blijft zitten zonder af te geven.

2 – Beste mascara voor een dramatisch effect:

Essence Cosmetics Lash Princess False Lash Effect Mascara

Essence Cosmetics Lash Princess False Lash Effect mascara is een populaire keuze onder beauty-liefhebbers die op zoek zijn naar een betaalbare mascara met een volumineuze uitstraling. De mascara is speciaal ontworpen om volume te geven aan de wimpers, dankzij een unieke, gebogen borstel die elke wimper omhult en verlengt.

De formule van de mascara is rijk aan verzorgende ingrediënten, zoals vitamine E en panthenol, die de wimpers helpen verzachten en versterken. Het resultaat is volle en gezwollen wimpers die er natuurlijk uitzien.

Met de Essence Cosmetics Lash Princess False Lash Effect mascara, kun je verwachten dat je wimpers er langer, dikker en volumineuzer uitzien. De mascara is gemakkelijk aan te brengen en laat geen klontjes achter. Het is een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een volumineuze mascara die er natuurlijk uitziet zonder veel te kosten.

3 – Beste waterproof mascara van Kruidvat:

Maybelline Great Lash Waterproof Mascara

De Maybelline Great Lash Waterproof mascara is een klassieker in de wereld van de mascara's. De mascara is speciaal ontworpen om volume te geven aan de wimpers, dankzij een unieke borstel die elke wimper omhult en verlengt. De formule is waterdicht, waardoor de mascara de hele dag blijft zitten zonder af te geven, of het nu regent of je gaat zwemmen.

De mascara is ook eenvoudig aan te brengen dankzij de unieke borstel, die helpt om klontjes te voorkomen. De mascara is ook wasbaar, waardoor het gemakkelijk af te nemen is met warm water en een milde reinigingsmiddel, zonder dat er gebruik hoeft te worden gemaakt van oogmake-upremovers.

Met de Maybelline Great Lash Waterproof mascara, kun je verwachten dat je wimpers er vol, gedefinieerd en gezwollen uitzien. Het is een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een volumineuze, waterdichte mascara die de hele dag blijft zitten zonder af te geven. De mascara is een klassieker in de wereld van mascara's en is beschikbaar tegen een betaalbare prijs.

4 – Beste mascara voor korte wimpers:

Maybelline New York – Lash Sensational Sky High Mascara

Maybelline New York's Lash Sensational Sky High mascara is ontworpen om volume en lengte te geven aan de wimpers. De mascara heeft een unieke, gebogen borstel die elke wimper omhult en verlengt, waardoor je wimpers er volumineuzer uitzien. De formule bevat ook verzorgende ingrediënten zoals castor olie en bijenwas die de wimpers versterken en verzachten.

De mascara is eenvoudig aan te brengen en laat geen klontjes achter. Het is een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een volumineuze mascara die er natuurlijk uitziet zonder veel te kosten.

5 – Beste mascara van Kruidvat voor lengte:

L’Oréal Paris Telescopic Original Mascara

L'Oréal Paris Telescopic Original mascara is speciaal ontworpen om volume en lengte te geven aan de wimpers. De mascara heeft een unieke, precisie borstel die elke wimper omhult en verlengt. De formule is waterdicht en blijft goed zitten, waardoor de mascara de hele dag blijft zitten zonder af te geven.

De mascara is eenvoudig aan te brengen, zonder klontjes achter te laten, en laat de wimpers er langer, dikker en volumineuzer uitzien. Het is een geweldige keuze voor degenen die op zoek zijn naar een volumineuze, waterdichte mascara die de hele dag blijft zitten en gemakkelijk aan te brengen is.


6 – Beste mascara voor volume:

Maybelline New York The Falsies Push Up Drama Waterproof Mascara

Maybelline New York's The Falsies Push Up Drama Waterproof mascara is ontworpen om volume en krul aan de wimpers te geven. De mascara heeft een unieke borstel die helpt om de wimpers omhoog te drukken en te krullen, waardoor de wimpers er volumineuzer en gedefinieerder uitzien. De formule is waterdicht, waardoor de mascara de hele dag blijft zitten zonder af te geven.

Eindoordeel

Als je iets hebt geleerd uit bovenstaande voorbeelden, laat het dan zijn dat je geen veel geld hoeft uit te geven om de beste mascara te vinden. Drogisterijen zijn een schat aan geweldige opties voor wimperverf. Voor serieus volume, kies L’Oréals Voluminous Lash Paradise wasbare mascara met zijn vezelstok die de wimpers perfect bedekt. Voor een waterdichte mascara die de hele dag blijft zitten, is Maybelline's Great Lash Waterproof mascara een goede keuze. Het blijft zitten tijdens slecht weer, regen, vochtigheid en meer.

Waar je op moet letten in een drogisterij-mascara

Waterdicht (of niet)

Scibelli stelt dat het belangrijk is om na te denken over de formule van een mascara alvorens te kiezen. Hoewel waterdichte formules langer meegaan, kan het verwijderen hiervan moeilijker zijn.

Het type formule

Volgens Scibelli is het belangrijk om je doelstellingen voor je wimpers te bepalen, zoals lengte of volume, voordat je een mascara kiest. Kies een formule die specifiek is afgestemd op wat je wimpers nodig hebben.

De kwast

De formule is niet het enige belangrijke aspect bij het kiezen van een mascara, de borstel speelt ook een rol. Een dunnere borstel met langere, dunnere borstelharen is perfect voor het creëren van lengte en definitie, terwijl een kortere, dikkere borstel met dichter opeengepakte borstelharen geweldig is voor het toevoegen van extra volume.